tisdag 27 mars 2018

Badkar!

Valnötstrallen lackad, vattnet inkopplat och badkaret står på plats! Idag har jag premiärbadat! Projekt badkar är klart =)






måndag 19 mars 2018

Elementgaller

Igår sken solen även om det var kallt, så jag passade på att slipa och olja in våra elementgaller som vi har i biblioteket och vardagsrummet. Alla vattenfläckar och andra skador försvann med hjälp av slipningen och efter behandlingen med oljan matchar de nu vårt golv.

Den liggande ska nu slipas, den stående är färdigslipad

Efter slipning...


Oljad

på plats



Inredning babyrum

Snart blir vi ju tre så vi har gjort i ordning ett av sovrummen till barnkammare. Minisängen ska dock flyttas in till vårt sovrum den första tiden innan det är dags att sova själv i detta rum. Se bilder nedan =)  




Källaren

Vi har fixat lite mer i källaren och bland annat byggt in en IVAR bokhylla till en platsbyggd variant. När vi köpte huset fanns ju här bokhyllor men de var väldigt fukt- och vattenskadade så de åkte snabbt ut. Så nu återställer vi efter originalutförande med nytt hyllsystem.Totalt fyra IVAR sektioner med hyllplan sam två dokumentlådor. Johans kylsystem kommer vi även att bygga in men någon slags dörr framför. 

Gunilla har även hjälpt oss att sy till ett draperi till pentryt, tack så mycket!


Obehandlad

Målad med grå snickerifärg



 

Pentryt nu