måndag 7 oktober 2019

Trädgårdsskjulet - klart!

Så där, nu har plåtslagaren varit här och gjort taket på trädgårdsskjulet. Vi valde att anlita samma plåtslagare och lägga plåt på samma sätt och i samma kulör såsom det stora huset - klart det ska matcha! Så här blev det! Så nu är vårt förråd i stort sätt klart, det som är kvar är markarbete runt om. Stenläggning runt och stenläggning på vedförrådssidan. Gräsklipparen ska också få byggd någon ramp för att kunna ta sig in och ut ur förrådet.





torsdag 19 september 2019

Trädgårdsskjulet

Färdigmålat invändigt och ikväll skruvade vi upp alla krokar och hängde in alla redskap. Så bra och fint! 





söndag 15 september 2019

Trädgårdsskjulet!

Vi har fortsatt med skjulet under helgen, Joakim hjälpte oss igår lördag med de sista brädorna invändigt och idag var jag och handlade färg och har nu grundat hela insidan av skjulet. 







söndag 1 september 2019

Trädgårdsskjulet

Vi jobbar vidare på trädgårdsskjulet! Vi har haft hjälp av Pontus två eftermiddagar till och idag söndag fick vi hjälp av Simon och Olivia. Vi har vi gjutit för stolparna vid sidan av huset för vedförvaringen. Vi är typ helt klara med utsidan av huset. På insidan har vi nu börjat isolera och sätta upp väggpanelen. Elen är dragen för utomhus- och inomhusbelysning. Det tar sig!












fredag 9 augusti 2019

Trädgårdsskjulet

Fortsättning med vårt trädgårdsskjul igår em - kväll. Tack Pontus för hjälpen! Vi hann sätta in dörren ordentligt, foder runt dörren och för gräsklipparens ingång och riktat upp taket bland annat. Steg för steg framåt!



måndag 8 juli 2019

Trädgårdsskjulet

Idag fortsatte vi med skjulet - vindduk, glespanel och sedan på med den liggande panelen! Stort tack till Pontus som hjälpte oss idag och mamma Birgitta som passade Ellinore en stund!!



Här har vi extra takutskjut för planerad vedförvaring. 













fredag 5 juli 2019

Trädgårdsskjulet

Idag har vi gjort taket på trädgårdsskjulet! Tack Christian för hjälpen idag!













torsdag 27 juni 2019

Trädgårdsskjulet

 Ikväll fortsatte vi med skjulet - vi började regla upp väggar!