tisdag 29 januari 2019

Bastu o dusch

Vi fortsatte igår med att klä bastun med panel, väggen blev klar! Så fint!

Vi skar till några klinkersbitar, la dessa och fogade dem, så golvet blev klart i bastun idag. Johan satte även dit mer isolering i taket så vi kan fortsätta med bastupanelen uppåt. Vi fick hjälp från Börje och lägga de sista golvplattorna i duschen, så nu är golvet i duschen också klart. Bra jobbat idag!



fredag 25 januari 2019

Bastu + dusch

Fortsättning igår med fogning av golvet i bastun och idag fortsatte vi med väggarna i duschen. Vi monterade en kran för vatten i bastun. Tack för hjälpen ikväll Börje. 







onsdag 23 januari 2019

Bastu och dusch

Igår fogade jag väggarna i bastun och Johan skar till fler små golvplattor. Idag har Johan tvättat av väggarna några gånger till och ikväll började vi så smått med att sätta kakel i duschen. Lite eldragning till belysning och bastuaggregat hann vi också med ikväll. 



Så här ser bastupanelen ut som vi valt - värmebehandlad asp.

I duschen blir det vitt kakel på väggarna.

söndag 20 januari 2019

Bastu + dusch

Idag kaklade Johan och Börje sista väggen i bastun. Jag och Johan la nu klinkers i bastun och en del i duschen ikväll. Det tar sig!
 
 

 

 

fredag 18 januari 2019

Bastun

Vägg nummer två i bastun kaklad, tack för hjälpen Börje! 



torsdag 17 januari 2019

Bastun

Första väggen i bastun kaklad! 
Vi har valt en 30x60 platta mörkgrå med lite nyanser/liv i. Den beställda bastupanelen kom även idag, det kommer bli så fint =) Tack Simon för hjälpen idag.  

tisdag 15 januari 2019

Steg 2 Tätskikt

Idag fortsatte jag och Johan med nästa steg i tätskikt: Membran och folielim. När Ellinore somnar vid 19.00 kan vi fixa några timmar innan vi själva går och lägger oss =)   






måndag 14 januari 2019

Ångspärr

Idag fortsatte vi med bastun och duschen, jag rollade på tätskikt steg 1: Ångspärr.
 







söndag 13 januari 2019

Bastu + dusch


Vi har upptagit renoveringen av duschen och bastun i källaren igen. Johan har putsat klart väggarna i duschen och vi har beställt bastupanel. I bastun blir det kakel på tre väggar och bastupanel på bakre vägg och tak. Fortsättning följer...=)