söndag 2 december 2012

På besök i huset

Idag på fm åkte vi till huset för att titta till det och mäta lite vinklar och vrår. Vi räknade badrummen och kom fram till att det faktiskt finns tre toaletter och två badrum haha. Men vi kom fram till en ny idé angående tvättstugan - vi gör om ett utav badrummen (det i hyreslgh hall) till en egen tvättstuga för vår hyresgäst. Så har jag och Johan en egen tvättstuga i källaren.

 Oljepannan fixade vi också så det blir lite varmare i huset. Jag och Ebba gick en noggrannare runda i trädgården och upptäckte att vi har ett äppleträd nere i hörnet mot grannen.

Vi tänker ev flytta tillträdesdagen till den 21 december för att få tillgång till huset och börja slänga ut exempelvis köksinredning, badrum, heltäckningsmattor, ta ner murgröna osv, när man ändå är ledig under jul/nyår.
 
I helgen hämtade vi även en MIO Hollywood XL soffa som vi köpt på blocketannons, vi tänkte att vi kanske ska ha två likadana mitt i mot varandra vid någon eldstad. Så nu gäller det bara att hitta en likadan och slå till på. (Då denna modell inte säljs på MIO längre...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar